06 54 92 18 14 info@ninabaldini.nl

Workshops

Workshops organisaties/ouders

De sensitieve juf (of meester) | gevalideerd
Help, sensitieve kinderen gaan naar school
De sensitieve ouder(s)

 

Begeleidingsmogelijkheden

Coaching HoogSensitieve Kinderen
Coaching HoogSensitieve Leerkrachten
Kindercoach
Bodymap trainer

 

Workshops uitgelicht

In elke workshop komen de volgende onderdelen aanbod:

  • Achtergrond informatie geven over hoogsensitiviteit bij kinderen
  • Meer kennis en inzicht geven over HSK
  • Handvatten geven
  • Erkennen van HSK
  • Relatie van verzorger/opvoeder tot HSK

Uiteraard kunnen er zaken aan toegevoegd worden of aangepast.

De sensitieve juf (of meester)| gevalideerd door registerleraar
Deze workshop is te boeken door een school (kinderdagverblijf of BSO). De workshop bestaat uit een informatief en interactief gedeelte. Er worden verschillende opdrachten gegeven en verschillende werkvormen gebruikt. Na deze workshop heb je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van HSK. Daarnaast heb je de do’s and don’ts helder voor ogen. Een workshop waarbij je de dag erna meteen aan de slag wilt en kunt.

Help, sensitieve kinderen gaan naar school!
Deze workshop voor leerkrachten en ouders geeft inzicht in hoe HSK zijn op school en op welke wijze je ze het beste kunt begeleiden en benaderen. Deze workshop heeft een kort informatief gedeelte en bestaat daarna voornamelijk uit het delen van de juiste aanpak en verschillende oefeningen die de leerkracht met de klas of ouder met de leerling kan doen om de balans weer terug te krijgen. Er worden verschillende uitstapjes gemaakt naar meervoudige intelligentie, reflexen, beelddenken en anders leren.

De sensitieve ouder(s)
Deze workshop geeft achtergrondinformatie over hoogsensitiviteit, levert kennis en inzicht in hoogsensitieve kinderen en geeft handvatten voor ouders hoe om te gaan met hun hoogsensitieve kind. Daarnaast kijken we hoe we dit kunnen omzetten in de praktijk met tips en tricks en bespreken van casussen.

Begeleidingsmogelijkheden
Geïnteresseerd in begeleidingsmogelijkheden van hoogsensitieve kinderen op school of bij arrangementen? Of ben je een ouder met vragen omtrent je kind? Stuur een email naar info@ninabaldini.nl en vraag naar de mogelijkheden.